dijous, 10 de març del 2016

Reunió extraordinària de delegats. 3 de març de 2016

ASSISTENTS: Tots els delegats d’ESO i de Batxillerat menys els alumnes Juliana Miracco (2n C), Anna Martorell (1r D), Carla Magri (1r C de Batx), en Xavier Caner (3r A), Clara Yruela (3r C), Iris Manrique (4t B), Ruben Plata (4t A), Kevin Rodríguez (4t D), Paula Novo (1r A Batx), Abril Pibernat (2n A Batx); i la cap d’estudis
DATA: 10-3-16 (2n trimestre)
ORDRE DEL DIA:

Es fa la reunió conjunta Batxillerat i 3r i 4t d’ESO durant el pati de grans. La reunió dels delegats de 1r i 2n d’ESO té els mateixos continguts i s’ha fet el mateix dia al primer pati.

Informació de la cap d’estudis

  1. Concurs de fotografia “Un món de lectors”: Aquesta és la IV edició del concurs de fotografia “Un món de lectors”. La cap d’estudis explica en què consisteix el concurs i reparteix les bases per tal que els delegats les pengin a les aules. Les bases també estan penjades al blog bibliomanies.blogspot.com. En podran parlar a l’hora de tutoria o a amb el professor/a de llengua catalana (que ja estaran al cas). Tres representants dels delegats formaran part del jurat convindria que fossin un de 1r o 2n, un altre de 3r o 4t i un altre de Batxillerat. Es demanen voluntaris de cada nivell i després, a sorts, es decideix quines tres persones faran de jurat (Nil Peña, Anna Sánchez i Jonatan Romero). Aquests tres alumnes no poden participar en el concurs. 
  2. Certamen de lectura en veu alta: El dia 7 d’abril hi ha el certamen de lectura en veu alta a Palafrugell, hi participen uns quants alumnes de 1r i de 3r d’ESO. Hi poden anar fins a 50 alumnes a fer de públic. El Departament de llengua catalana ha decidit que els acompanyants siguin els delegats de 1r a 4t d’ESO, sempre hi quan no tinguin cap prova ni cap activitat acadèmica ineludible. 
  3. Canvi de data propera reunió: Per no coincidir amb el certamen esmentat, la reunió de 3r i 4t d’ESO es farà el dilluns 4 d’abril, a l’hora del pati, a 4t A i la de 1r i 2n d’ESO el dimarts 5 d’abril, durant el segon pati, a la classe de 1r A
  4. Canvi de delegat: El delegat de 1r B de Batxillerat, en Derar El Koumssi, ha deixat el càrrec. El substitueix l'Armand Arbonès.
  5. Seguiment de la vaga: el seguiment ha estat majoritari, només 49 alumnes han vingut a classe (19 de 3r, 20 de 4t i 10 de batxillerat).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada