dimarts, 11 de desembre del 2018

Reunió de delegats. Desembre 2018

  • ASSISTENTS: els delegats de tots els cursos i la cap d’estudis 
  • NO ASSISTEIXEN A LA REUNIÓ: d'ESO la Berta Geli (1rA), l'Adrià Domínguez (2E), en Bill Roqué i la Manal Wafik (4F). De Batxillerat en Pol Sala de 1r A i Ferran Agustí i Jan Casellas de 2n B Batx 
  • DATA: ESO 4-12-18 i Batxillerat: 5-12-18 

Informació de la cap d’estudis 
  1. Delegats destituïts: hi ha delegats que han estat destituïts perquè han acumulat faltes de disciplina. L’última delegada destituïda és la Paula Trujillo, la substituirà l’Alejandra Zavala de 4E 
  2. Vagues d’estudiants: la cap d’estudis explica els canvis en el protocol que cal seguir en cas de convocatòria de vaga d’estudiants. A partir d’ara, no els donarem cap carta, enviarem un comunicat a les famílies a través d’Ieducació i els pares i mares hauran de justificar la falta tal i com ho fan habitualment, en el termini d’una setmana. 
  3. Eleccions Consell Escolar: han sortit escollides les dues estudiants de Batxillerat, l’Ona Peral i la Laura Cuenca. Els altres candidats queden com a suplents. 
  4. Formació de delegats: En general, els alumnes valoren molt positivament la formació. La cap d’estudis els entrega els certificats 
  5. Informació de Can Genís: la Noemí Adarnius demana que els delegats ajudin a difondre les activitats de Can Genís. Aviat tindrà la baixa per maternitat i la substituirà la Fàtima i/o l’Elvira (que és belga i no parla català, només castellà) 
Comentaris dels alumnes d’ESO 
  1. Taquilles: demanen si poden anar a les taquilles entre classe i classe però no pot ser, costaria més de mantenir l’ordre. També demanen poder entrar abans que soni el 1r timbre per tenir temps d’anar a les taquilles, ara el temps és molt just. 
  2. Concurs decoració nadalenca: pregunten a quina hora passarà el jurat. Passarem el divendres 14 a les 8h del matí. 
  3. Dijous llarder: ho volen celebrar. La cap d’estudis els diu que ho demanin als tutors. 
  4. Pati: demanen més pilotes de bàsquet. 
  5. Torneig handbol: volen saber qui coordinarà el torneig de handbol si la Pilar Rusca no hi és. La cap d’estudis els diu que esperarem que es reincorpori però que si no, ja buscarem una altra solució. 
Comentaris dels alumnes de Batxillerat 
  1. Cobosmika: comenten com funciona l’activitat però la valoració global la faran quan acabin totes les sessions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada