dijous, 11 de febrer del 2016

Reunió de delegats de 1r i 2n d' ESO. Febrer 2016 (2a part)

ASSISTENTS: la cap d’estudis i els delegats i subdelegats de 1r i 2n d’ESO
DATA: 11 de febrer de 2016 ( 2n trimestre), durant el primer pati

A la darrera trobada no hi va haver temps per recollir els suggeriments i propostes dels delegats. Aquesta reunió a és la continuació de la del passat dimarts 4/2/16.

Comentaris dels alumnes

  1. Timbre d’entrada: el timbre a primera hora no se sent gaire bé des de fora, cal augmentar-ne el volum.
  2. Pati: caldria distribuir millor les porteries. La cap d’estudis els diu que ja són prou grans i espavilats per organitzar-se. Si el camp de terra està ocupat, que vagin a l’altre. Els agradaria que el camp de terra estigués marcat però això no pot ser, amb la pluja i el vent marxarien les marques. També voldrien organitzar un torneig de futbol i la cap d’estudis els diu que ja ho parlarà amb la Carla. Necessiten una pala nova de ping-pong.
  3. Queixes sobre excés de feina: es queixen que hi ha una professora que els ha posat molta feina i molt de contingut per estudiar per aquesta setmana. La cap d’estudis els diu que parlin amb ella una altra vegada, segur que arribaran a un acord. De tota manera, si la professora els ha posat tanta feina és perquè ja sap que seran capaços de fer-la. La cap d’estudis explica que els professors hem apuntat en una graella totes les tasques que demanem als alumnes (treballs, nombre d’exàmens, deures...), així tots sabem quin és el volum de feina de cada curs.
  4. Menjador: voldrien un petit menjador per als alumnes que es queden a fer extraescolars. La cap d’estudis explica que l’horari del centre és fins a les 14’30h, no és possible condicionar un espai i allargar l’horari d’obertura de l’institut. Es queden a dinar alguns alumnes  que fan classes de repàs i que viuen a altres poblacions, els pares ho han sol·licitat per escrit, però aquesta és una mesura excepcional.
  5. Marta: pregunten per l’estat de salut de la Marta. La cap d’estudis explica que la recuperació és lenta, ha de tenir paciència. La Marta s’incorporarà molt abans que acabi el curs, si tot va bé. 
  6. Desperfectes i problemes en el mobiliari: s’han d’arreglar les cortines, moltes estan guixades i trencades. -I qui les guixa i trenca-, pregunta la cap d’estudis? Entre tots hem de cuidar el centre. També es queixen de la mala olor del lavabo de les noies i la cap d’estudis recorda una vegada més que es tracta d’estirar de la cadena.
  7. Problemes informàtics: el ratolí de 1r E no funciona; l’ordinador de 2n B va molt lent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada