dimarts, 10 de maig del 2016

Reunió de delegats 3r i 4t d'ESO. Maig 2016

ASSISTENTS: Tots els delegats de 3r i 4t menys la Clara Iruela i la Nerea Macho i la cap d’estudis
DATA: 10-5-16 (3r trimestre) 

Informació de la cap d’estudis
  1. Informació de la Noemí de Can Genís: la Noemí dóna informació sobre el concurs de fotografia Instagram que organitza l’Àrea de Joventut, aquesta vegada el tema és la convivència. Per altra banda, els demana que facin més difusió de les activitats programades a Can Genís.
  2. Aparcament de patinets i monopatins: ja tenim l’aparcament de patinets col·locat, ara només falta el de monopatins. 
  3. Objectes perduts: a consergeria guarden tots els objectes que s’han anat trobat, hi ha molta roba d’abric.
  4. Campanya: hem penjat cartells per conscienciar els alumnes més petits que no facin tan de soroll. 
  5. Festa final de curs de 4t: la cap d’estudis explica com es va fer l’any passat. Quedem que ens tornarem a trobar el dia 26 de maig per concretar (els alumnes de batxillerat ja hauran fet la festa i sabrem si sobren elements de decoració ; també sabrem quants alumnes vindran). De moment, la cap d’estudis donarà llistes actualitzades als delegats i ells s’han d’ocupar de: 
    • Recollir 7 euros per cada assistent, són per pagar el sopar i comprar les cintes i els elements de decoració. Els diners els poden guardar els tutors. 
    • Demanar si hi ha algun alumne que vulgui estar a la comissió que muntarà el vídeo amb imatges. Les noies de 4t C que se’n cuiden, la Melanie Ramos i l’Alícia Hoyland, han de recollir les fotos d’aquests quatre anys.
    • Els delegats recolliran una foto de petit i una foto actual de cada assistent. Faran un PP que es passarà a mida que es vagin entregant les cintes. 
    • Preguntar si hi ha algú que vulgui fer de Dj. Si no és així, hi ha una delegada que coneix una persona de fora el centre que se’n podria ocupar. 
Comentaris dels alumnes 
  1. Llums d’emergència: s’encenen innecessàriament els llums d’emergència de les aules de 4t i els molesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada