dilluns, 7 de novembre de 2016

Reunió de delegats d'ESO. Novembre 2016

ASSISTENTS: els delegats i subdelegats d’ESO (menys la Lucia Paez de 1rB, els delegats de 1r D, la Marina Fernández de 2n F i l’Alex Luís de 4t D), en Jonatan Romero com a representant del consell escolar i la cap d’estudis.
DATA: dijous, 3 de novembre (3r i 4t) i divendres 4 de novembre de 2016 (1r i 2n), a l’hora del pati

Informacions de la cap d’estudis
 1. Comunicació entre els delegats i la directiva: la cap d’estudis repassa els alumnes que falta per posar al grup de WhatsApp.
 2. Blog del consell de delegats: la cap d’estudis recorda que en el blog de delegats hi ha penjades les actes de les reunions, poden obrir la pàgina quan hagin de traspassar la informació als companys, a l’hora de tutoria, alguns alumnes ja ho han fet, d’altres encara no. 
 3. Sortida del centre: també recorda als alumnes que quan surtin al migdia no es quedin just davant la porta del centre, s'han de dispersar per facilitar la sortida de tothom.
 4. Final del dia: s’han de tancar les finestres però les cortines no s’han de passar, s’ha de veure el vidre.
 5. Consell Escolar: properament hi haurà les eleccions al Consell Escolar (les votacions seran el 29 i 30 de novembre). Enguany s’han de renovar 4 alumnes del Consell del nostre institut, qui s’hi vulgui presentar, s’ha de posar en contacte amb la cap d’estudis. Al blog de delegats hi ha penjada la informació necessària.
 6. Informació només per als alumnes de 1r i 2n. Ordre als passadissos: hi ha molt de xivarri quan canvien d’aula o a l’hora de sortir, els alumnes corren i criden com si estiguessin al pati. Mantenir l’ordre és responsabilitat de tothom, la tranquil·litat ens afavoreix a tots. Es treballarà aquesta qüestió a les tutories.
 7. Informació només per als alumnes de 3r i 4t. Vaga d’estudiants: la cap d’estudis comenta el nombre d’alumnes que van secundar la vaga de dimecres passat. També els recorda als nois i noies de 3r i 4t que fer vaga és un dret (els alumnes de 1r i 2n no en poden fer) però que s’ha de secundar amb responsabilitat, sense convertir la protesta en un mer dia de festa. 
Comentaris dels alumnes 
 1. Carros d’ordinadors: els ordinadors del carro de 3r no estan adjudicats a cap alumne concret, es guarden de qualsevol manera i ningú se’n fa responsable, caldria posar-hi el nom. [El coordinador d’informàtica ja està avisat, aviat hi posarem etiquetes]
 2. Taquilles: els alumnes de 3r i 4t tornen a demanar taquilles més a prop de les aules. Mirarem si es poden posar a l’altra banda del passadís, al costat de la biblioteca. [Les posarem al costat de la biblioteca. Durant aquesta setmana els alumnes han de buidar-les, les tornarem a redistribuir]
 3. Vestuaris pavelló: són massa petits. Pregunten per què no poden utilitzar els vestuaris més grans que hi ha disponibles. La cap d’estudis explica que els alumnes cada any fan la mateixa demanda però que no ha estat possible solucionar-ho, no depèn de nosaltres. Ho tornarà a comentar al cap de departament d’Educació Física.
 4. Futbol al pati: es queixen que hi ha nois que no juguen a futbol però que xuten les pilotes. La cap d’estudis els diu que són ells mateixos que han de regular el joc. No volen els cons, no són necessaris [la Marta Álvarez comenta que sí que ho són, estalvien conflictes. Els deixarem posats, doncs]. Els alumnes de 2n passaran a informar sobre el torneig de futbol. 
 5. Lavabos pati: hi ha alumnes que orinen fora de la tassa. La cap d’estudis comenta que això ja passava l’any passat però que ho vam millora força. Els demana col·laboració, es tracta de conscienciar que l’institut és la nostra altra casa, que estar-hi a gust és cosa de tots. 
 6. Problemes amb els espais i/o mobiliari: les cortines de 4tB estan estripades; el llum d’emergència de 2n C no funciona bé; 1r A no tanca la finestra; falta sabó de mans als lavabos.
 7. Demanda de material: miralls als vestidors tant al de noies com al de nois; una pilota de handbol més petita (mida 1)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada