dilluns, 6 de març de 2017

Reunió de delegats ESO i Batxillerat. Març 2017

ASSISTENTS: els delegats, en Jonatan Romero com a representant del consell escolar i la cap d’estudis. No assisteixen a la reunió la Paula Franco de 1r A de Batx, la Queralt Blanch de 2n A, l’Omaima Seghrouchi de 3r A, l’Oriol Fernández de 3r D (justificat), la Marirna Agustí i la Rita Álcvari de 4t B, l’Aroa Ortiz de 4tC i en Gerard Quesada de 4t D
DATA: 1r i 2n d’ESO el divendres, 3 de març; 3r i 4t d’ESO el dijous, 2 de març; i  1r i 2n de Batxillerat el dimecres, 1 de març

Informacions de la cap d’estudis
 1. Concurs fotogràfic “Un món de lectors”: com cada any, es farà el concurs de fotografia a l’entorn de la lectura. La Carla Magri i l’Alba Sánchez de 2n de Batxillerat, l’Emma Carreras i l’Anna Martínez de 4t s’ofereixen per formar part del jurat.
 2. Campanya reciclatge mòbils: hem iniciat una campanya de recollida de mòbils usats. A l’hora de tutoria han d’obrir el blog d’Escoles Verdes, hi trobaran informació sobre aquest projecte.
 3. Aules netes i endreçades: la cap d’estudis recorda que a última hora les classes s’han de deixar netes i endreçades, amb les cadires a sobre la taula, els llums apagats, les finestres tancades i les cortines sense passar.
 4. Sorolls amb les cadires: la cap d’estudis diu als alumnes de 1r i 2n que fan massa soroll amb les cadires i que molesten els companys del pis de sota. 
 5. Participació en un grup de discussió de la UdG: els delegats de 3r i 4t i Batxillerat s’han trobat amb la Noemí Adernius per fer un debat a l’entorn dels hàbits de salut. La propera setmana, seran els professors els qui participaran en aquesta discussió. Es tracta d’un estudi de la UdG centrat en el paper dels centres d’Educació Secundària com a espais de promoció de la salut juvenil. Els delegats valoren molt positivament haver participat en aquest grup de discussió.
 6. Reunions de delegats: la cap d’estudis proposa als delegats de Batxillerat que les reunions de 3r i 4t i les de Batxillerat siguin conjuntes. Tots hi estan d’acord.
 7. Canvis de delegats: en Sergi Guisset ja no és delegat, el substituirà la Maria Domínguez. La cap d’estudis recorda que on alumne que acumula faltes de disciplina i/o que no es presenta a les reunions de delegats, pot ser cessat. 
Comentaris dels alumnes

 1. Sortida final de curs: els delegats de 3r i 4t pregunten on aniran d’excursió a final de curs. La cap d’estudis els confirma que serà a l’Aquadiver. Ells també diuen que s’estimen més anar aquí que al Waterworld.
 2. Ping-pong: les delegades de 2n F organitzaran un torneig de ping-pong, han repartit la informació (horaris, normativa...). Reclamen més pilotes. La cap d’estudis els diu que en donem un cop cada setmana però que si les perden o les trenquen s’han d’esperar a la setmana següent, han d’aprendre a cuidar el material. Els proposa que en portin ells de casa. Per altra banda, suggereixen que cada curs tingui les seves pròpies pales. 
 3. Torneig de futbol: les organitzadores expliquen que, a partir d’anar, si no es recullen els cons hi haurà una penalització.
 4. Sortida: els alumnes de batxillerat continuen quedant-se a la porta de sortida i es formen taps. Els alumnes d’ESO ja s’han queixat moltes vegades.
 5. Tablets: com que sempre hi ha problemes amb els portàtils, pensen que seria més pràctic que cada alumne portés la seva tablet. Per a aquells alumnes que no en tenen, es podria mirar d’aconseguir aparells econòmics amb un bon finançament.
 6. 5’ per esmorzar: tornen a queixar-se que hi ha professors que no els donen els 5’ per esmorzar.


Problemes en els espais i/o amb el material
 1. Problemes amb els espais i/o mobiliari: falta fixar l’armari per als cascos a 1r A i els de 2n C també en demanen un.
 2. Problemes amb els equips informàtics: es queixen que molts ordinadors no funcionen i/o que van molt lents. La cap d’estudis respon que els professors responsables ja estan al cas i se n’ocupen però que hi ha molts aparells, són vells i no es pot solucionar fàcilment. L’àudio de 2n C de Batx no funciona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada