dilluns, 11 de desembre de 2017

Reunió de delegats ESO i Batxillerat. Desembre 2017

 • ASSISTENTS: els delegats de tots els cursos i la cap d’estudis. 
 • NO ASSISTEIXEN A LA REUNIÓ: els delegats de 1r E, 1r F, 2n A i 2n B d’ESO i els delegats de 1r B, 1r C de 1r de Batxillerat i en Niky Martínez de 2n A de Batxillerat 
 • DATA: dimarts, 5 de desembre de 2017
Informacions de la cap d’estudis
 1. Noves dates de formació de delegats: 19/12 1r i 2n d’ESO; 9/1 3r i 4t d’ESO i 23/ 1 Batxillerat 
 2. Substitució d’un delegat: el tutor del grup 3r D ha destituït un dels delegats, en Jan Peña. El substitueix la Berta de la Cruz. 
 3. Concurs de decoració nadalenca: hi poden participar tots els cursos. Es valora l’originalitat l'originalitat, l'ús de materials reciclats i la pulcritud i conservació de la decoració nadalenca Els premis són entrades per a la pista de gel per a tota la classe. L’Equip Directiu designarà un jurat per a cada categoria. La votació es farà el 14 de desembre i els resultats es publicaran a la web de l’Institut l’endemà mateix. 
Comentaris dels alumnes
 1. Lavabo a primera hora: els alumnes de 3r i 4t que venen en autobús demanen poder entrar al centre 5 minuts abans per poder anar al lavabo abans de començar les classes. Diuen que si s’han d’esperar fins a les 11h és massa temps.
 2. Timbre: des de fora el timbre no se sent prou bé.
 3. Sorolls i altres molèsties: una vegada més, els alumnes grans es queixen que els de 1r i 2n d’ESO fan molt de soroll quan arrosseguen les cadires. 
 4. Suaderes: els agradaria tenir una suadera amb el logo de l’institut.
 5. Xerrades: els alumnes de 3r i 4t demanen xerrades sobre homosexualitat. Un alumne de Batxillerat els diu que no cal pas diferenciar homosexualitat i heterosexualitat. La cap d’estudis hi està d’acord, en tot cas la xerrada hauria de ser sobre sexualitat en general. 
 6. Cartells: al centre hi ha penjats cartells que reivindiquen la bellesa de les noies grasses. Volen que hi hagi els mateixos cartells però amb protagonistes masculins. La cap d’estudis els explica que unes noies de Batxillerat del curs passat van penjar aquests missatges feministes i que si volen penjar-ne altres missatges similars poden fer-ho.
 7. Mala olor als lavabos: es queixen que el lavabo dels nois fa mala olor. La cap d’estudis insisteix que el problema es resoldria si fossin més curosos i estiressin de la cadena.
 8. Torneig de futbol: els alumnes de 1r i 2n proposen de fer dos tornejos de futbol l’any i no només un.
 9. Ping-pong: es queixen que desapareixen les pilotes i que donar números de torn de joc no acaba d’anar bé. La cap d’estudis insisteix que han d’aprendre a regular el joc ells mateixos, no han d’esperar que els professors els resolguin els problemes. 
 10. Ordinadors: els alumnes de 4t C i D proposen compartir els ordinadors amb 4t Ai B perquè aquests aparells funcionen millor. 
 11. Material que falta: prestatgeries per als cascos a Batxillerat i a 4t. També falta un suro a 2n C de Batx. No és la primera vegada que ho demanen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada