dimarts, 6 de febrer de 2018

Reunió de delegats ESO i Batxillerat. Febrer 2018

 • ASSISTENTS: els delegats de tots els cursos i la cap d’estudis. 
 • NO ASSISTEIXEN A LA REUNIÓ: l’Elena Lago de 2n A d’ESO, l’Anna Sánchez i en David Aranda de 1r B de Batxillerat i l’Aleix Nieto de 2n B Batxillerat
 • DATA: dimarts, 6 de febrer de 2018


Informacions de la cap d’estudis 
 1. Diplomes formació de delegats: es reparteixen els diplomes de la formació de delegats (encara falten els dels grans). La cap d’estudis suggereix que si mai si mai han d’escriure un currículum per buscar la primera feina, potser estaria bé afegir-hi que han estat representants del grup i que han assistit a aquesta formació d’habilitats personals i lideratge.
 2. Quan plou: es poden esperar al porxo del pati, estarà oberta l’entrada de la banda de la biblioteca.
 3. Repàs de les demandes de la reunió anterior
  • Timbre: El volum està al màxim, si no fa massa fred s’obriran les portes del centre i així se sentirà més.
  • Biblioteca: els professors ja saben que han d’obrir i esperar-se fins que arribi el de guàrdia. 
  • Sorolls i altres molèsties: ha millorat? No han apuntat el dia i hora concret que hi ha soroll. Diuen que porten dies de tranquil·litat, si es torna a repetir ja m’avisaran.
  • Torneig de ping pong a 1r: els alumnes TEI i la Pilar ja ho han posat en marxa
  • Material, desperfectes: les lleixes ja estan posades. Els de 1r de Batxillerat també demanen lleixes per als cascos però a les classes hi ha poc espai i ja tenen unes taquilles prou amples per posar-los.
 4. Concurs Disfressa’t el cap: recordatori de les bases del concurs de disfresses del proper divendres.
 5. Festa final de curs de Batxillerat i de 4t d’ESO: han de fer una tria de fotografies per fer un vídeo. Si hi ha algun alumne que el vol fer, perfecte i si no ja el farem nosaltres però sí que han de començar a triar les fotos.
Comentaris dels alumnes 
 1. Taules desendreçades: els alumnes de 1r D es queixen que altres alumnes ocupen les seves aules quan ells no hi són i després les troben molt desendreçades. Els alumnes de Batxillerat diuen que són ells i que ja procuraran deixar l’aula tal i com l’han trobada.
 2. Rellotge a música: els alumnes de 2n demanen un rellotge a l’aula de música. Un delegat de 4t explica que no n’hi posen perquè el tic-tac destorba el ritme, segons els ha dit el professor.
 3. Ordinadors: els alumnes de 4tC es queixen perquè els ordinadors del seu carro són més vells que els del carro de 4tA i B. La cap d’estudis els diu que són vells però funcionen i que ara no canviarem aquesta distribució. De cara el curs que ve proposen que sigui rotatiu. La cap d’estudis explica quin és l’origen d’aquests carros, diu que renovar els ordinadors constantment és molt car i que a la idea és que a la llarga els alumnes (sobretot els més grans) portin el seu propi aparell.
 4. Lavabos: demanen tapa a les tasses de vàter. La cap d’estudis els diu que no n’hi ha perquè durarien molt poc (la gent s’hi enfilaria, per exemple)
 5. Agenda: demanen més fulls blancs al final de l’agenda. Valorarem l’agenda més endavant per millorar-la de cara el curs que ve.
 6. Desperfectes o problemes en el mobiliari: el radiador del desdoblament del carrer de Pals no funciona; s’ha d’arreglar un llum del vestidor de noies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada