dimarts, 10 d’abril de 2018

Reunió de delegats d'ESO i Batxillerat. Abril

 • ASSISTENTS: els delegats de tots els cursos i la cap d’estudis. 
 • NO ASSISTEIXEN A LA REUNIÓ: els delegats de 2n d’ESO (han anat a una sortida), uns quants delegats de 3r (són a l’intercanvi amb França) i en Pol Sala, Yousra El Haouari, Arnau Pagès i Clàudia Geli de 4t d’ESO i l’Anna Sánchez, en David Aranda, l’Anna Martínex i en Niky Martínez de Batxillerat. 
 • DATA: dimarts, 10 d’abril
Informacions de la cap d’estudis
 1. Dessuadores: hem traslladat a l’AMPA la seva petició, demanaran pressupost. 
 2. Lavabos nois: hem posat pegatines a les tasses dels vàters dels nois. Ells han de fer punteria i dirigir l’orina al dibuix (una diana) i, si l’encerten, canvia de color. Els usuaris diuen que ara els lavabos no fan tanta pudor. (Les senyores de la neteja ho ratifiquen, diuen que el joc funciona i que ara no està tan brut). 
 3. Club de lectura: les properes trobades seran el 17 d’abril i 15 de maig de 16-17h. Els alumnes es troben per intercanviar opinions sobre els seus llibres preferits. A la trobada no hi assisteix cap adult però la cap d’estudis estarà al centre per si necessiten res. 
 4. Concurs de fotografia “Un món de lectors”: recordatori. Últim dia per enviar les fotos aquest divendres dia 16. 
 5. Fotos de grup: el proper dimarts17 d’abril vindrà el fotògraf a fer la foto de grup dels alumnes de 2n Batx, 4t d’ESO, del Consell de Delegats i del grup d’alumnes de tutoria entre iguals. 
Comentaris dels alumnes
 1. Volum massa alt: tornen a demanar que quan es mirin vídeos a classe no es posi el volum tan alt, a vegades se sent des de la classe del costat i molesta. 
 2. Taps als passadissos: quan tornen del pati sovint les classes estan tancades i es fan taps. 
 3. Espai futbol: demanen que es respecti l’espai destinat a jugar a futbol, els altres alumnes creuen el camp i distorsionen el joc. 
 4. Biblioteca: demanen més taules per a la biblioteca 
 5. Excrements de gavina: demanen si es poden netejar les finestres de 1r d’ESO , hi ha excrements de gavina 
 6. Material malmès: la finestra de 1r E s’ha d’arreglar perquè està girada i a 1r B la taula del professor té un calaix trencat. 
 7. Últim dia de classe de Batxillerat: volen fer un pica-pica tots junts, al pati, a l’hora de tutoria. Si les tutores hi estan d’acord, cap problema. 
 8. Festa de Batxillerat: assistiran a l’acte i després aniran tots junts a sopar al restaurant La Riera de Platja d’Aro, que els ha ofert un menú per 25 euros amb entrada a disco inclosa (no cal, doncs, que l’AMPA pagui un refrigeri tan copiós). Els alumnes convidaran al sopar a tots els professors que han tingut aquest any (els docents hauran de pagar-se l’àpat). L’alumna Maria Cadenet s’ocupa de recollir fotografies i fer el muntatge. Els alumnes Eloi Bibrian, Eduard Fiego, Maria Cadenet i Xicu Pérez faran els parlaments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada