dijous, 8 de gener del 2015

Acta de la reunió de delegats de 1r i 2n d'ESO. Gener 2015

  • ASSISTENTS: els delegats i subdelegats de 1r i de 2n d’ESO i la cap d’estudis. No assisteixen a la reunió l’Oriol Fernàndez de 1r D , l’Aroa Ortiz de 2n D i els delegats de 2n A, en Gerard Saballs i la Júlia Freitas. 
  • DATA: dijous, 8 de gener de 2015 ( 2n trimestre), durant el primer pati
  • ORDRE DEL DIA:
Comentaris de la cap d’estudis
  1. No es podrà anar a les taquilles al 2n pati. Els de 1r ho van demanar però per tal de mantenir l’ordre als passadissos, és millor seguir com fins ara. 
  2. Els de 2n poden baixar al pati per l’escala del fons, tal i com van demanar.
  3. La cap d’estudis recorda que si no funcionen els aparells informàtics, el tutor o el professor afectat ha d'enviar un correu electrònic a l'Ernesto Bibrian, el coordinador d'informàtica
  4. La persona que se n’ocupa ja està avisada dels problemes existents a les instal·lacions del centre (calefacció, pressió de l’aigua de la font, pissarres deteriorades...). S’anirà arreglant tot a poc a poc
Comentaris dels alumnes de 1r i 2n d’ESO
  1. A l’hora de tutoria, algunes clasesses han pensat idees per conscienciar els alumnes de la importància de mantenir netes les instal·lacions. La proposta és fer cartells per col·locar als vestuaris i als lavabos. Proposen de fer aquests cartells a l’hora de tutori i la cap d’estudis diu que ja ho parlarà amb els tutors i la coordinadora pedagògica. En tot cas, la campanya hauria de ser assertiva i amb sentit de l’humor, seria molt més eficaç. La cap d’estudis insisteix que la idea no és prohibir sinó fer veure que en un espai net i agradable tots estem més a gust.
  2. Quan coincideixen dos grups a educació física, els primers en arribar ocupen tot el vestuari sense fer car al lloc assignat i els que vénen després gairebé no tenen espai. Demanarem al professor d’educació física que hi estigui més a sobre.
Problemes en els espais comuns i/o desperfectes en el mobiliari
  1. Als lavabos dels nois, algunes cisternes no funcionen bé i l’aigua continua rajant.
  2. A vegades, el vestuari de les noies està inundat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada