dijous, 5 de febrer del 2015

Reunió de delegats de Batxillerat. Febrer 2015


ASSISTENTS: Tots els delegats i subdelegats de 1r i 2n de Batxillerat i la cap d’estudis. No assisteixe en Jan Atienza de 2n C (excusa la seva absència), l’Abril Pibernat de 1r A i la Bea Cambon de 1r C.
DATA: dijous, 5 fe febrer de 2015
ORDRE DEL DIA:

Informació de la cap d’estudis
1. Temes pendents de la reunió anterior: la persona que se’n cuida de les incidències a les instal·lacions, la Roser Roura, ja està el cas i se n’ocupa. Ja li hem passat l’avís d’arreglar la finestra de 2n C que va arribar per correu electrònic.
  
2. Convivència: la cap d’estudis torna a recordar que al lavabo s’hi ha d’anar a l’hora del pati, els alumnes de Batxillerat hi van massa sovint entre classe i classe.

3. Convocatòria de vaga d’estudiants: El 25 i 26 de febrer hi ha convocada una vaga d’estudiants. La cap d’estudis recorda als delegats el protocol que han de seguir si la volen secundar. Aquest protocol està explicat de manera detallada al blog de delegats.
  • En Riqui Gordillo, el delegat de 1r A, es compromet a recollir informació (quins sindicats fan la convocatòria, què es reivindica, etc. ) i fer-la arribar per escrit als altres delegats de Batxillerat i de 3r i 4t d’ESO demà mateix.
  • Els delegats han de donar aquesta informació als seus companys d’aula, que hauran de votar si és oportú secundar la vaga o no. Els delegats escriuran el nom i cognoms i els NIF de tots els alumnes que s'hi volen adherir.  
  • El consell de delegats acorda reunir-se el dimecres 18 per votar, en nom de la seva classe, la decisió de fer-ne o no. El delegats redactaran l’acta de la reunió que faran arribar a direcció, independentment del resultat. A l'acta hi ha de constar: primer la data de la reunió i el nom dels assistents (especificant de quina classe en són delegats); a continuació, qui convoca la vaga, la data que es portarà a terme, els motius pels quals està convocada i el resultat la votació. S'ha d'entregar aquest document a direcció com a molt tard 48 hores abans del dia de la convocatòria, és a dir, el dia 20 a última hora o el dia 23 a primera hora del matí.
4. Punt salut Can Genís: cada dimecres de 17-20h assessoria de salut a Can Genís, és un servei confidencial i gratuït i la responsable és la Noemí. Més informació a la pàgina web del Punt Jove de Salut.
   
5. Concurs fotogràfic Un món de lectors: per Sant Jordi organitzem el concurs fotogràfic Un món de lectors subvencionat per l’AMPA. La cap d’estudis proposa als delegats que formin part del jurat, juntament amb els membres de l’AMPA. Han de triar un delegat representant d’ESO i un altre de Batxillerat. Els delegats no podran participar en el concurs. Els delegats de batxillerat acorden que l’Isaac Blaya sigui qui formi part del jurat.

Comentaris dels alumnes
1.Noves incidències a les instal·lacions: l’altaveu de 1r C no funciona; les finestres de 1r B no tanquen bé; fa massa fred. 

2. Canvi d’aules: els alumnes de l’Olga Ballester demanen canviar d’aula, no volen fer classe al menjador, algunes vegades s’han canviat d’aula, ara volen saber si poden fer-ho o no. La cap d’estudis els diu que segurament els han ubicat aquí perquè no n’hi havia cap altre espai disponible. De tota manera, la professora afectada ho pot comentar a en Joan Burgas per mirar de trobar un altre lloc adient. 

3. Visita a les universitats: valoren positivament la visita a la UAB. També voldrien anar a la UdG i a la fira de formació laboral de Girona. 

4. Classes extres de FQ: per tal de poder practicar els continguts treballats a classe i poder avançar matèria i així acabar el programa a temps, la professora Olga Ballester els ha proposat fer dues classes a la tarda. Hi ha alumnes que no hi estan d’acord perquè tenen altres activitats a la mateixa hora. La cap d’estudis els diu que la professora és molt generosa perquè està disposada a fer-los classes extres sense tenir cap guany econòmic, no en té cap obligació. Si a la majoria d’alumnes no els sembla bé aquesta alternativa, doncs que ho diguin a la professora i que no les facin. Si són dos o tres alumnes els que no volen venir un parell de dies a la tarda, doncs que no vinguin, ells trien. En qualsevol cas, si els alumnes decideixen renunciar a aquesta oportunitat, hauran d’assumir-ne les conseqüències (no haver practicat prou determinats conceptes o no tenir temps d’acabar el programa).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada