dilluns, 8 de juny del 2015

Reunió de delegats 3r i 4t d'ESO. Juny 2015


ASSISTENTS: tots els delegats i subdelegats de 3r i 4t ESO i la cap d’estudis. No han assistit a la reunió: Paula Franco, Ainara Gómez, Marc Pérez i Omar El Ouariachi
DATA: dijous, 8 de juny de 2015 ( 3r trimestre)
ORDRE DEL DIA:
Comentaris de la cap d’estudis
  1. Agraïment de l’equip directiu: la cap d’estudis els agraeix la seva col·laboració. Reitera que ser delegat és una responsabilitat molt gran, que és important el seu paper perquè són l’enllaç entre els alumnes i l’equip directiu i la resta del professorat. La cap d’estudis els regala una fotografia de grup de delegats com a record.
  2. Valoració de la seva tasca com a delegats: la cap d’estudis demana que facin una valoració de la seva tasca com a delegats. En general, valoren positivament l’experiència, alguns diuen que se senten recolzats pels tutors i els altres alumnes, d’altres pensen que els seus companys són molt apàtics i que no els escolten prou.
  3. Agenda: la cap d’estudis explica que en el prototip de l’agenda que van triar hi ha moltíssimes errades d’ortografia. Si ho solucionen, contractarem aquesta empresa però si no ho arreglen, farem la comanda de l’Agenda de la Terra, com aquest any.
Comentaris dels delegats
  1. Festa de final de curs de 4t: Els alumnes encara no tenen del tot clar qui se’n cuida de cada cosa. Els de 4t A faran el recull de fotos, els de 4t B s’ocupen del Photocall, l’Eric Ruiz de la música. Falta concretar els grups responsables d’anar a comprar menjar i elements de decoració. Els alumnes proposen comprar unes bandes (mister XXX) i decideixen que cada classe s’ocuparà de les seves. Acordem trobar-nos de nou el divendres 5 per acabar de concretar
  2. Pilotes de futbol: en falten i les que hi ha estan molt velles. Es queixen perquè els de 2n les pengen.
  3. Problemes en els espais o en el mobiliari: No hi ha sabó al WC ; La pissarra de l’aula de plàstica està molt malmesa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada