divendres, 6 de novembre del 2015

Reunió de delegats de Batxillerat. Novembre 2015

ASSISTENTS: els delegats i subdelegats de 1r i 2n de Batxillerat, menys l’Ismael Díaz de 1r C ,i la cap d’estudis
DATA: divendres, 6 de novembre de 2015, a l’hora del pati (1r trimestre).
ORDRE DEL DIA:

Informacions de la cap d’estudis
  1. Comunicació entre els delegats i la directiva: comprovem que tothom estigui inclòs al grup whatsapp (falta només un alumne que ara mateix no té mòbil). 
  2. Blog del consell de delegats: la cap d’estudis recorda que al blog hi trobaran les actes de les reunions i altres informacions. Alguns delegats ja l’han mostrat als seus companys, d’altres encara no. 
  3. Vaga d'estudiants: la cap d’estudis pregunta si estan al cas del protocol que cal seguir en cas de vaga d'estudiants, els delegats diuen que sí. En el blog hi trobaran tota la informació referida a aquesta qüestió 
  4. Gran Recapte d'Aliments: els delegats de 1r aniran amb el carretó, a totes les classes del centre a explicar-ho
  5. Eleccions al Consell Escolar: dels 3 alumnes que en formaven part, un ha plegat i l’altre hi ha renunciat i, per tant, s’han d’incorporar els dos alumnes següents de la llista dels més votats. 
  6. Espais públics de davant de l’institut: a cap d’estudis els recorda que han de ser curosos i que no han de deixar embolcalls a terra quan surten a fora, a l’hora del pati. 
  7. Sortida del centre: també recorda als alumnes que quan surtin al migdia no es quedin just davant la porta del centre, s'han de dispersar per facilitar la sortida dels alumnes d'ESO.
  8. Informació Can Genís: la Noemí Adarnius explica que estarà al pati amb el carretó de Can Genís, els delegats han d’anar a buscar la informació i penjar-la a les classes. També ha explicat que està previst engegar un Consell Municipal de Joves que servirà per recollir i tenir en compte el parer dels adolescents a l’hora de prendre decisions que afectin municipi. En formaran part tots els delegats dels centres educatius de Palafrugell, les reunions seran trimestrals. La cap d’estudis afegeix que també està previst que els delegats es puguin beneficiar d’una formació sobre lideratge, habilitats comunicatives o continguts similars. Aquesta formació l’organitzarà l’Ajuntament (Mesa de Salut)
Comentaris dels alumnes
  1. Sindicat d’estudiants: han passat a informar per les classes, només falta un grup
  2. Viatge de 2n: volen vendre bombons i polvorons, ho diran als tutors
  3. Equips informàtic: voldrien un ratolí inal·làmbric per a 2n A, hi ha professors que fan servir molt els PP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada