divendres, 15 de gener del 2016

Reunió de delegats de 3r i 4t d'ESO. Gener 2016

ASSISTENTS: tots els delegats de 3r i 4t  d'ESO, la Noemí Darnius  de Can Genís i la cap d'estudis
DATA:14-1-16

Informacions de la cap d’estudis 
    • Extensió INS al Barceló i Matas: la directora i la cap d’estudis han passat (o passaran, falten algunes classes) per les aules de 3r i 4t a explicar que l’institut tindrà una extensió a l’escola Barceló i Matas. A partir del curs 2017-2018, aquí es farà l’ESO i allà el Batxillerat, que tindrà les mateixes característiques que ara (professors, currículum...), només canviarà la ubicació.
    • Futbolins o taules de ping-pong: ja estan posades, també hi ha noves porteries (els professors d’EF les van demanar per poder fer més activitats). Una delegada diu que ho considera una despesa innecessària, que els sembla més prioritari canviar les cortines de les classes, per exemple. La cap d’estudis els diu que una cosa no exclou l’altra i que d’aquest material se’n beneficien molt d’alumnes
    • Formació per als delegats: la setmana que ve els delegats assistiran a una formació sobre lideratge i habilitats comunicatives. Serà el dilluns 18 de 9-14 h, a Can Genís. El propòsit és donar-los eines per a fer millor la tasca de portaveus del seu grup.
    • Informació de la Noemí Darnius: la Noemí els demana propostes de grups de música per a les barraques. També els dóna informació sobre el curs de l’agent jove de salut.
    Comentaris dels alumnes
    • Pati: demanen més pilotes de handbol. 
    • Aparcament de monopatí: demanen un lloc on deixar els monopatins. La cap d’estudis els diu que es buscarà un lloc. La Noemí explica que a l’INS Baix Empordà tenen una estructura metàl·lica on aparcar-los. Trobarem la manera de resoldre aquests qüestió. 
    • Queixes sobre els alumnes de 2n: pugen per les escales del mig i entorpeixen el pas.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada