divendres, 22 de gener del 2016

Reunió de delegats de Batxillerat. Gener 2016

ASSISTENTS: tots els delegats i subdelegats de 1r i 2n de Batxillerat, menys l’Abril Pibernat de 2n A i la cap d’estudis 

DATA:
dijous, 21 de gener de 2016

Comentaris dels alumnes de 1r de Batxillerat

  • Deures de Nadal: es queixen que per Nadal van tenir molts de deures. Demanen no tenir-ne tants per Setmana Santa.
  • Timbre: no sona gaire fort i des de fora no se sent. La cap d’estudis els diu que ja ho comprovarem. En tot cas, ells han d’estar a l’aguait de l’hora, no entretenir-se i entrar sense romancejar. 
  • Pla Esports: demanen fer vòlei a l’estadi o al poliesportiu enlloc d’aquí. La cap d’estudis en pregunta el motiu però els delegats no ho saben. Per agilitzar aquesta qüestió, la cap d’estudis els diu que siguin els mateixos alumnes afectats que ho comentin al professor d’Educació Física.
  • Sortida Microscopi: agraeixen que la professora de ciències els hagi organitzat una sortida al microscopi.
  • Desperfectes en els espais i/o el mobiliari: la cortina de 1rC Batx està estripada
  • Queixes sobre la dinàmica d’algunes classes: els alumnes de 1r es queixen de la dinàmica d’algunes classes. Segons diuen, algun professor/a no explica prou i de seguida els fa fer exercicis que no entenen, un altre docent allarga o escurça les classes i fa anar malament, un altre només atén aquells alumnes que treballen i als que suspenen no els fa cas... La cap d’estudis els respon el següent: si no entenen les explicacions d’un professor, només li han de demanar que ho torni a explicar. Els docents plantegem la classe d’una o altra manera segons els objectius que volem assolir i el grup que tenim. Sempre estem disposats a escoltar les demandes dels alumnes, si són argumentades i es fan amb educació. La cap d’estudis reitera que per resoldre qualsevol problema amb un docent, el millor és parlar-ho directament amb ell. Per altra banda, els recorda que han triat el Batxillerat perquè volen cursar estudis superiors, el Batxillerat no és 5è d’ESO, per treure bons resultats cal compromís i dedicació constant. Les classes són molt nombroses, és normal que un professor dediqui més atenció als alumnes perseverants i treballadors que no pas als que no fan la feina i xerren tota l’estona. Si un alumne treu 5-6 insuficients pot fer dues coses: comprometre’s més amb els seus estudis, dedicar-hi més temps, segur que tindrà el suports dels professors, o bé replantejar-se si el Batxillerat és la millor opció per a ell. 
Comentaris  de la cap d'estudis i dels alumnes de 2n de Batxillerat:
  • Cap. No hi ha temps, ho deixem per a la propera reunió (és d’aquí 15 dies i els de 1r no hi seran)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada