dimarts, 5 d’abril de 2016

Reunió de delegats de 1r i 2n d'ESO. Abril 2016

ASSISTENTS: Tots els delegats de 1r i 2n d’ESO, menys la Carla Weise de 1r E, i la cap d’estudis
DATA: 5-4-16 (2n trimestre)

Informació de la cap d’estudis
 1. Aparcament de patinets i monopatins: ja tenim l’aparcament de patinets fet, només falta clavar-lo. Quan estiguin instal·lats, els avisarem.
 2. Certament lectura en veu alta: la cap d’estudis recorda als delegats de 1r que dijous 7, de 10 a 13h, han d’anar de públic al Certamen de Lectura en veu alta. S’han de trobar al vestíbul del centre a les 9’45. Els de 2n no hi poden anar perquè els coincideix amb les proves cangur. Els delegats de 2n demanen si el poden fer abans per no perdre’s l’acte. Si es pot arreglar, així ho farem.
 3. Calendari feines: la cap d’estudis pregunta si apunten els deures i exàmens al calendari d’aula. Gairebé totes les classes apunten els exàmens al calendari i els deures a la pissarra lateral, així els va més bé. És pràctic fer-ho perquè així hi ha la informació a l’abast de tothom.
 4. Sorolls: han de procurar no arrossegar les cadires entre classe i classe i no fer tant de soroll quan baixen el pati, sobretot les classes de primer. Els alumnes del pis de baix s’han queixat de manera reiterada.
 5. Aules brutes: a moltes classes hi ha papers per terra i material posat de qualsevol manera, la cap d’estudis els demana que siguin més curosos, més pulcres i endreçats, el manteniment i la neteja del centre és cosa de tots.
Comentaris dels alumnes
 1. Material per als vestuaris i lavabos del pati: demanen un altre mirall per al vestuari de les noies i també sabó per a les mans a tots els lavabos.
 2. Incident al lavabo de les noies: sembla que algú va intentar fer fotos a un altre mentre era al vàter. La cap d’estudis els diu que si això passa ho diguin al professor de guàrdia. Vigilarem més els lavabos del pati. 
 3. Taules de ping-pong: avisen que una taula està una mica malmesa perquè uns alumnes s’hi van seure. La cap d’estudis ja estava al cas.
 4. Portes pati: demanen que estiguin oberts els dos batents, així no hi haurà tanta aglomeració.
 5. Tornada del pati: hi ha unes noies de 2n que no pugen per l’escala del mig sinó per la dels de 1r i, a més, molesten, els empenyen. La cap d’estudis parlarà amb aquestes nenes. 
 6. Llibres biblioteca: tornen a demanar llibres juvenils per a la biblioteca. La cap d’estudis els diu que ja s’han demanat.
 7. Sant Jordi: pregunten si es podria fer una activitat el dia abans de Sant Jordi. La cap d’estudis respon que durant aquella setmana hi ha activitats previstes per a cada curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada