dilluns, 4 d’abril del 2016

Reunió de delegats de 3r i 4t d'ESO i Batxillerat. Abril 2016

ASSISTENTS: Tots els delegats de 1r i 2n de Batxillerat i de 3r i 4t d’ESO, menys l’Abril Pibernat de 2n A Batx, la Queralt Blanc i la Paula Novo de 1r A Batx, l’Anna Massa i la Laia Isern de 2n C de Batx, en Zacaria Ziani i l’Emma Gallardo de 3r D i la Nerea Ortega de 4t C (al seu lloc ha vingut en Marc Comellas). També assisteix a la reunió la cap d’estudis
DATA: 4-4-16 (2n trimestre) Es fa la reunió conjunta Batxillerat i 3r i 4t d’ESO perquè no es podia fer el dia previst.

Informació de la cap d’estudis

  1. Vaga: la cap d’estudis pregunta com van les reunions informatives sobre la vaga. Els representants del Sindicat d’Estudiants ja han fet una trobada amb tots els delegats per informar-los (aquest sindicat ha convocat una vaga els dies 13 i 14 d’abril). Els representants de l’SPEC encara no han explicat el seu posicionament (aquest sindicat no s’uneix a la convocatòria). La cap d’estudis suggereix que si hi ha dos dies de vaga, només en facin un. També els diu que pensin bé si els convé o no fer la vaga i els recorda que una vaga ha de ser un acte reivindicatiu no un mer dia de festa.
  2. Aparcament de patinets i monopatins: ja tenim l’aparcament de patinets fet, només falta clavar-lo. Quan estiguin instal·lats, els avisarem.
  3. Certament lectura en veu alta: la cap d’estudis recorda als delegats de 3r i 4t que dijous 7, de 10 a 13h, han d’anar de públic al Certamen de Lectura en veu alta. 
  4. Calendari feines: la cap d’estudis pregunta per què no apunten els deures i exàmens al calendari de classe, apuntar-ho és pràctic perquè així hi ha la informació a l’abast de tothom. Gairebé tots els delegats coincideixen que no els cal (i algun tutor també ho pensa així, ja són prou grans, els ha dit). La cap d’estudis insisteix que és pràctic apuntar els exàmens, sobretot, així tots els professors poden veure si tenen la setmana molt carregada de feina o no.
Comentaris dels alumnes 
  1. Sorolls: els delegats de 3r d' ESO es tornen a queixar que els alumnes que ocupen les aules del primer pis fan molt i molt de soroll amb les taules entre classe i classe i quan van al pati.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada