dimarts, 15 de maig de 2018

Reunió de delegats d'ESO i Batxillerat. Maig 2018

NO ASSISTEIXEN A LA REUNIÓ: tots els delegats de 2n de Batxillerat, estan d’exàmens (només n’ha vingut un), en marc Weise i en Guillem Plaja de 3rF, Paula Cama de 2nB, Anna Sánchez i David Aranda de 1rB de Batxillerat (són a la piscina) i l’Anna Martínez de 1r C

DATA: dimarts, 15 de maig de 2018

Informacions de la cap d’estudis

  • Canvi de delegats: la Laia Rosés de 1rB s substitueix en Yessua Fernández. 
  • Vaga d’estudiants: aquesta última vegada no van seguir el protocol establert (no van fer reunió del consell de delegats, van enviar les actes per correu electrònic i fora de termini) i és per això que no vam fer la carta per a les famílies, tot i que els motius de la vaga eren més que legítims. La cap d’estudis recorda que la direcció del centre no dona el permís per fer vaga, són els pares que justifiquen la falta d’assistència. El propòsit del protocol és propiciar el debat i la presa de decisions responsable però ara mateix moltes classes es limiten a omplir l’acta i prou, l’únic que els importa és fer un dia més de festa. De cara el curs que ve haurem de revisar aquest protocol, potser seria convenient que a les reunions de classe i al consell de delegats on s’ha de discutir la conveniència o no de ver vaga hi assistís un adult. 
  • Mesa de Salut: la Noemí Adarnius demana dues (poden ser més) delegades voluntàries per fer de representants joves a la Mesa de Salut Jove de Palafrugell el dia del Plenari que serà el proper 13 de juny de 9’30-11’30h. En el proper Plenari, dos nois també representaran el Consell de Joves. Les noies voluntàries són: Isabela Confalà i Yousra El Haouari de 4t, Núria Solà de 3r i Elena Lago de 2n. 
Comentaris dels alumnes
  • Lavabos nois del pati: un del lavabo està embossat, falten pestells, hi ha mànecs trencats, falta un mirall i s’hi ha de posar sabó (al de les noies també) 
  • Desperfectes en el mobiliari: l’estanteria de 4tA està trencada 
  • Agenda: demanen més fulls per poder apuntar les notes i més fulls en blanc al final. La resta està bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada