dijous, 14 de juny de 2018

Reunió de delegats d'ESO i Barxillerat. Juny 2018

  • ASSISTENTS: els delegats de tots els cursos i la cap d’estudis. No assiteixen tots els delegats de 2n de Batxillerat (ja han acabat), alguns de 1r de Batxillerat (tenen piscina) i algun delegats d’ESO (la falta no està justificada) 
  • DATA: dimarts, 15 de maig de 2018 

Informacions de la cap d’estudis 
  1. Agraïment: avui és la darrera reunió del Consell de Delegats. La cap d’estudis agraeix a tots els delegats el seu compromís. Gairebé tots han assistits a les reunions regularment i han complert la feina encomanada de manera satisfactòria. La cap d’estudis els regala una fotografia de grup de record. 
  2. Consell de delegats conjunt: la cap d’estudis demana als delegats què els ha semblat fer la reunió tots junts (ESO i Batxillerat) i no per nivells com es feia abans. Tots els delegats coincideixen que és una bona idea, així estan al cas del que passa a tots els cursos. El curs vinent, doncs, continuarem fent-ho així, sempre que sigui possible. 
  3. Mesa de Salut: recordem que demà dimecres dia 13, les delegades Isabela Confalà, Yousra El Haouari de 4t, Núria Solà de 3r i Elena Lago de 2n han d’assistir al Plenari de l’Ajuntament com a representants dels joves. La Isabela s’excusa, no hi podrà anar perquè té un examen. (L’endemà, els adults assistents a aquest plenari comenten que les aportacions de les joves van ser molt enriquidores). 
Comentaris dels alumnes 
  1. Tancar aules: un altra vegada es queixen que les aules queden obertes. 
  2. Lavabos: hi falta sabó, no és la primera vegada que ho diuen. 
  3. Taules brutes ViP: s’han de netejar les taules de ViP. La cap d’estudis els diu que ho poden fer ells mateixos ja que en són els usuaris. 
  4. Torneig de futbol: volen que sigui l’equip guanyador del torneig qui jugui contra l’equip de professors. La cap d’estudis ho comentarà a la Pilar Rusca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada