divendres, 12 de desembre del 2014

Reunió extraordinària de delegats de 2n Batx. 13-12-14

ASSISTENTS: tots els delegats i subdelegats de 2n de Batxillerat, els tutors, la coordinadora de Batxillerat, la directora i la cap d’estudis
DATA: divendres, 13 de desembre de 2014 (2n trimestre)
ORDRE DEL DIA:

Viatge de final de curs: A la reunió d'ahir, els delegats de 2n C van expressar el seu enuig perquè a l'hora de decidir la destinació del viatge no s'havien tingut en compte els acords presos en el consell de delegats. Consideren que no se'ls va informar convenientment dels motius pels quals es feia una tercera consulta i pensen que aquesta votació no va ser del tot democràtica.

Els tutors expliquen que van decidir fer aquesta consulta perquè van interpretar que les resultats de la votació virtual i els resultats de la votació a mà alçada a l'aula era incongruents. A més, quedava poc temps per decidir la destinació i els tutors van pensar que la tercera votació era la manera més ràpida i fàcil d’aclarir el tema. La pretensió no era, en cap cas, menystenir el paper dels delegats. Tant els tutors com la directiva recorden als alumnes que en altres ocasions sí que s’han tingut en compte les seves demandes. Es van canviar, per exemple, les dates previstes del viatge perquè ells ho van demanar.

Sembla, doncs, que l’intercanvi d’informació entre alumnes, tutors i directiva no va ser prou eficaç. Els tutors i la directiva demanen disculpes pel defecte en la forma. De cara al curs que ve, es buscarà una manera millor de gestionar aquesta qüestió (una consulta col·lectiva, no per classes, a l’aula magna, fent servir paperetes, per exemple)

El cas és que no es canviarà pas la destinació. El cost del vol a Berlín ha augmentat molt (uns 70 euros) i ara resultaria difícil trobar un allotjament econòmic perquè tot està molt ple. A més, Amsterdam també és un lloc interessant per visitar. Ben mirat, el més important d’un viatge de final de curs no és pas el lloc de destí. 


Els alumnes estan amoïnats perquè la professora acompanyant els va comentar que a Amsterdam no hi volia pas anar (després de la reunió la Marta Vilà ha dit a la directora que només era una broma!) En qualsevol cas, si els tres docents previstos no hi poguessin o no hi volguessin anar, ja es trobaria algú més per fer d’acompanyants (els tutors, en Joan Burgas i en Xavier Vilaseca, hi estarien disposats).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada