divendres, 10 d’abril del 2015

Reunió de delegats 3r i 4t d'ESO. Abril 2015


ASSISTENTS: tots els delegats i subdelegats de 3r i 4t ESO i la cap d’estudis. No han assistit a la reunió: Aaron de la Torre (4t C), Paula Hernàndez i Inas Azyz (4t D)
DATA: divendres, 10 de març de 2015 ( 2n trimestre)
ORDRE DEL DIA:

Informació de la cap d’estudis

  • Agendes: la cap d’estudis els mostra una model d’agenda no tan maca com l’agenda actual però una miqueta més gran. Els delegats coincideixen en prioritzar l’espai abans que l’estètica. La cap d’estudis explica que estem mirant models i comparant preus, que encara no hem decidit res.
Comentaris dels delegats
  • Valoració del viatge: a alguns alumnes els sembla que hi van haver massa activitats culturals, a d’altres ja els va estar bé. Van tenir mala sort i el temps no els va acompanyar, potser per això algunes activitats exteriors van quedar deslluïdes. Tot i això, s’ho van passar bé (sobretot a l’activitat improvisada del karaoke) i entre ells hi va haver molt bon ambient.
  • Activitats a l’hora del pati: comenten que potser estaria bé organitzar alguna activitat a l’hora del pati (música, ball, lliga de futbol...) igual com fan a l’INS Baix Empordà, un cop a la setmana o un cop al mes. Ha estat una proposta espontània dels delegats, ara ho preguntaran als seus companys i en tornarem a parlar a la propera reunió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada