divendres, 10 d’abril de 2015

Reunió de delegats 1r i 2n ESO. Abril 2015


ASSISTENTS: els delegats i subdelegats de 1r i de 2n d’ESO i la cap d’estudis. No assisteixen a la reunió: Núria Portillo de 1r A
DATA: divendres 10 d’abril 2015 ( 2n trimestre), durant el primer pati
ORDRE DEL DIA:
Comentaris de la cap d’estudis
  • Agendes: la cap d’estudis els mostra una model d’agenda no tan maca com l’agenda actual però una miqueta més gran. Els delegats coincideixen en prioritzar l’espai abans que l’estètica. La cap d’estudis explica que estem mirant models i comparant preus, que encara no hem decidit res.
Comentaris dels alumnes de 1r i 2n d’ESO

  • Delegat nou a 2n B: com que l’anterior delegada, la Júlia Molero, ha canviat de classe, els alumnes de 2n B han triat delegats nous. Ara la delegada és la Marina Agustí, que fins ara era la subdelegada, i en Mohamed El Ouariachi és el subdelegat. Els alumnes pregunten el motiu del canvi de classe. La cap d’estudis explica molt breument que els professors han considerat que era la millor opció per a tothom.
  • Problemes amb els equips informàtics: sembla que hi ha algun aparell que no acaba de funcionar. La cap d’estudis insisteix que el tutor o qualsevol altra professor. ha d’enviar un correu al coordinador d’informàtica
  • Problemes en els espais comuns i/o desperfectes en el mobiliari Les taules de l’aula d’idiomes estan molt brutes i n’hi ha de trencades. Demanen canviar les més malmeses. Han posat lleixes al vestidors dels nois però han tret els penjadors i ara els troben a faltar, no saben on penjar la roba. També falten cartells que indiquin l’espai per a cada grup. La cap d’estudis els diu que ho demanin als professors d’educació física. Demanen lleixes als vestidors de les noies. S’ha de canviar el rellotge de 2n B, es retarda i sembla que no és pas per culpa de la pila. La font del pati o raja massa o raja massa poc.
  • Els cinc minuts per esmorzar: hi ha alguns professors que no els deixen recollir les coses cinc minuts abans per poder esmorzar. La cap d’estudis ja ho comentarà a aquests professors. 
  • Faltes de disciplina i sancions: troben injustes determinades faltes de disciplina que ha posat algun professor. La cap d’estudis diu que el professorat sap perfectament les raons per les quals posa una falta, que no ha de donar explicacions a tota la classe i que si la persona afectada ho troba injust, ha de parlar-ho amb tranquil·litat i amb educació amb el/la professor/a que l’ha posat. També protesten perquè hi ha algun professor que els fa recollir papers del pati com a càstig i consideren que això és una sanció per als alumnes que van a l’aula d’expulsats. La cap d’estudis recorda que els professors tenen potestat per posar les sancions que creguin oportunes.  
  • Dinàmica de la classe: rondinen perquè en alguna classe determinada no fan les activitats que creuen que s’haurien de fer. La cap d’estudis diu que són els professors qui decideixen les tasques però que si tenen alguna proposta o suggeriment concret ho poden dir amb educació al professor/a d’aquella assignatura.
  •  Pla d’esports: de cara al curs que ve proposen incloure bàdminton

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada