dijous, 16 d’abril de 2015

Reunió de delegats de Batxillerat. Abril 2015


ASSISTENTS: els delegats i subdelegats de 1r i de 2n de Batxillerat i la cap d’estudis. No assisteixen a la reunió els delegats de 2n B, la Maria Novo i l’Arnau Policarp
DATA: dijous 16 d’abril de 2015 ( 2n trimestre), durant el primer pati
ORDRE DEL DIA:
Informació de la cap d’estudis

 1. Agendes: la cap d’estudis els mostra una model d’agenda no tan maca com l’agenda actual però una miqueta més gran. Els delegats coincideixen en prioritzar l’espai abans que l’estètica. La cap d’estudis explica que estem mirant models i comparant preus, que encara no hem decidit res.
Comentaris dels delegats
 1. Valoració del viatge: Bona valoració del viatge a Amsterdam, s’ho van passar molt bé. Millorable: l’hotel (habitacions petites i algunes amb molt d’olor de pintura) i algunes de les excursions (hi havia poc temps per visitar el lloc i de seguida els enviaven a la botiga de records)
 2. Dinàmica de les classes, temaris, exàmens: estaven amoïnats per no acabar el temari d’algunes assignatures però ara ja s’han tranquil·litzat, ja veuen que sí que l’acabaran. Per altra banda, volen saber el calendari definitiu dels exàmens trimestrals el més aviat millor.
 3. Sortides: de cara el curs que ve, els de 2n de Batxillerat demanen poder anar a visitar l’accelerador de partícules. S’ha de tenir en compte que cal reservar-ho amb un any d’antelació. També comenten el següent: com que els tecnològics i els humanístics comparteixen algunes classes, quan un dels grups va a una sortida, l’altra meitat que es queda fent classe no avança temari. Demanen que, a l’hora de planificar les sortides, es busqui un dia en què els dos grups no coincideixin tantes hores.
 4. Xerrades: donaran la seva opinió sobre les xerrades als tutors i llavors aquests valoraran, conjuntament amb la coordinadora de batxillerat, si convé tornar-les a programar l’any que ve o no. Alguns delegats comenten que les xerrades sobre l’estrès i sobre l’autoestima no van ser pas massa interessants. També es queixen que algun conferenciant no va ser puntual i això els va perjudicar (van perdre classes i després van haver de córrer per poder agafar l’autobús)
 5. Festa final de curs: pregunten quan es farà. Està prevista el 20 de maig. El dilluns 4 farem l’última reunió de delegats de 2n i en parlarem.
 6. Concurs fotogràfic “Un món de lectors”: demanen poder enviar les imatges per correu electrònic i no haver-les d’entregar amb un llapis de memòria.
 7. Piles: demanen fins quin dia és la recollida de piles. La cap d’estudis ho consultarà al professor o als alumnes que se’n cuiden. (La campanya és fins al 30 de maig)
 8. Obres: pregunten com està el tema de les obres del menjador. La cap d’estudis explica que han vingut els arquitectes un parell de vegades, que encara falta adjudicar la constructora i que, segurament, les obres es faran a l’estiu.
 9. Mobiliari que sobra: la delegada de 1r C proposa treure les dues taules que sobren, ocupen espai i l’aula ja està molt atapeïda. També s’hauria de treure una taula de 1r A.
 10. Aparcament: persisteix el problema. Quan els pares venen a buscar els seus fills aparquen enmig de l’aparcament i destorben, els alumnes que van amb moto tenen dificultats per sortir. La cap d’estudis explica que la directora ja ho ha comunicat diverses vegades a la Policia Local, haurà d’insistir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada