divendres, 15 de maig del 2015

Reunió de delegats de batxillerat. Maig 2015


ASSISTENTS: els delegats i subdelegats de 1r de Batxillerat i la cap d’estudis. No assisteixen a la reunió en ni en Pol Nicolazzi i els delegats de 2n de Batxillerat, ja han acabat les classes.
DATA: dijous 15 de maig de 2015 ( 3r trimestre), durant el pati.
ORDRE DEL DIA:

Informació de la cap d’estudis

  1. Agendes: la cap d’estudis els mostra propostes per a la portada de l’agenda i de la revista. Els delegats trien les que més els agraden (número 15 per a la revista i número 7 per a l’agenda). Una delegada pregunta si és obligatori que els alumnes de batxillerat utilitzin l’agenda de l’institut. La cap d’estudis els diu que és preferible, hi ha el calendari escolar i altres informacions útils (criteris tipogràfics que s’han d’utilitzar a l’hora de fer un treball, com s’ha de fer un PP, etc.).Altres delegats pensen que és bo que tots els alumnes facin servir la mateixa agenda.
  2. Piles: La cap d’estudis els demana que recordin als companys la campanya de recollida de piles.
Comentaris dels delegats
  1. Xerrades: han donat la seva opinió sobre les xerrades als tutors. Els tutors valoraran, conjuntament amb la coordinadora de batxillerat, si convé tornar-les a programar l’any que ve o no.
  2. Aparcament: persisteix el problema. Quan els pares venen a buscar els seus fills aparquen enmig de l’aparcament i destorben, els alumnes que van amb moto tenen dificultats per sortir. La cap d’estudis explica que la directora ja ho ha comunicat diverses vegades a la Policia Local, haurà d’insistir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada