dijous, 3 de març del 2016

Reunió de delegats 1r i 2n d'ESO. Març 2016

ASSISTENTS:  els delegats i subdelegats de 1r i 2n d’ESO menys la Giuliana Miracco i la cap d’estudis 

DATA: dijous, 3 de març de 2016 ( 2n trimestre), durant el segon pati

Informacions de la cap d’estudis 
  1. Valoració de l’agenda: els delegats donen a la cap d’estudis els comentaris sobre l’agenda. En general, necessiten encara més espai per apuntar els deures i més pàgines de notes. No treuen massa partit de les pàgines complementàries personalitzades (instruccions PP i exposició oral, llista lectures, dades companys, mapes, informació complementària de diverses àrees...). No els acaba d’agradar l’estètica.
  2. Permanència a dins la classe: la cap d’estudis els recorda que al lavabo s’hi ha d’anar a l’hora del pati, que no han ni de demanar-ho al professor. Tampoc no es poden passejar per anar a buscar un material que s’han deixat a l’aula, ells són prou grans per preparar el que necessiten i tenir-ho a punt. No es pot fer servir el mòbil, si no és per fer una feina concreta encomanada pel professor. Convindria que repassessin aquesta normativa a l’hora de tutoria. 
  3. Canvi d’un delegat: en Derar El Koumssi de 1r B de Batxillerat ha deixat el càrrec, el substituirà l’Armand Arbonès.
Comentaris dels alumnes
  1. Sortides: demanen més excursions i sortides. Als de 1r els agradaria anar de colònies.
  2. Ordinadors: demanen poder utilitzar l’ordinador al pati. La cap d’estudis respon que hi ha un temps per a cada cosa, que al pati s’ha de jugar o xerrar i no estar davant d’una pantalla. També volen utilitzar els ordinadors a l’hora de repàs, a la tarda, a la biblioteca, sembla que la mestra no els dóna permís. 
  3. Jocs pati: les pilotes de bàsquet estan mal repartides. La cap d’estudis els diu que són ells mateixos que s’han d’organitzar. Hi ha alumnes que xuten massa fort i molesten els que estan asseguts al banc. La cap d’estudis els diu que és normal que les pilotes a vegades surtin disparades, de tota manera poden comentar el tema a l’hora de tutoria. Per altra banda, els alumnes de 1r A s’ofereixen voluntaris per preparar una enquesta per saber quins alumnes voldrien participar en un torneig de futbol.
  4. Torneig esportius amb diferents escoles: voldrien participar en torneigs esportius amb diferents escoles, un parell o tres de cops l’any. Traspassarem la petició al departament d’EF
  5. Estona entre classe i classe: si la classe de després és en una aula molt lluny de la seva, demanen poder recollir una mica abans, així no arribaran tard . La cap d’estudis els diu que si van per feina tenen temps suficient. Per altra banda, tornen a dir que hi ha professors que no els donen els cinc minuts per esmorzar.
  6. Material i mobiliari deteriorat: la porta de 1r F està malmesa, les cortines de 1r F 1rC i 1A estan trencades, els penjadors de 1r B s’haurien de clavar tots al fons, en el lateral molesta; cal canviar la pissarra de 1r E perquè un professor va escriure amb permanent i ha quedat una taca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada