dimarts, 1 de març del 2016

Reunió de delegats de 3r i 4t d'ESO i Batxillerat. Març 2015

ASSISTENTS: Tots els delegats de 1r i 2n de Batxillerat i de 34 i 4t d’ESO, menys l’Abril Pibernat (2n A Batx), en Derar El Koumssi (1r B Batx), la Carla Magri (1r C de Batx), en Martí Brunés i la Carla Yruela (3r C) i la cap d’estudis

DATA: 1-3-16 (2n trimestre) 

NOTA: Es fa la reunió conjunta Batxillerat i 3r i 4t d’ESO perquè dijous, que estava prevista la d’ESO, els alumnes fan vaga.

Informació de la cap d’estudis
  1. Protocol en cas de vaga: la cap d’estudis mostra el seu enuig perquè no s’ha acabat de seguir bé el protocol de vaga. Els diu que a les primeres reunions de delegats ja va explicar les passes que havien de seguir i que, a més, en el blog hi ha el protocol detallat, sempre el poden consultar. Els recalca que és important prendre la decisió de fer o no fer vaga amb consciència. Els alumnes han d’informar-se, reflexionar-hi i prendre una decisió conjunta, i això requereix temps. Demana a la representant del sindicat, que també és delegada, que si un altre dia volen fer reunions informatives li ho comuniquin a ella també, a més de dir-ho a l’altre cap d’estudis, així serà més fàcil coordinar els delegats. Per altra banda, la cap d’estudis explica que mantenir aquest blog vol temps i esforç, si no l’obren mai per consultar-lo, potser ens plantejarem deixar-lo d’actualitzar.
Comentaris dels alumnes de Batxillerat
  1. Tardança en el retorn de treballs i exàmens corregits: els alumnes de 1r B es queixen que algun professor tarda molt en retornar els treballs corregits. La cap d’estudis diu que ho comentin al mateix docent.
  2. Radiadors que no estan en funcionament: pregunten per què no funcionaven els radiadors ahir. La cap d’estudis els diu que ja ho esbrinarà però que tampoc fa tant de fred.
  3. Sindicats d’Estudiants: els alumnes de 1r B pregunten per què es segueixen les indicacions del sindicat d’Estudiants SPEC i no de l’altre sindicat. La cap d’estudis respon que hi ha alumnes del centre que són de l’SPEC i que s’ocupen d’informar i, en canvi, de l’altre sindicat no hi ha cap representant.
Comentaris dels alumnes de 3r i 4t d’ESO  No n’hi ha

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada